Poslední rozšíření pro Fallout 4 zve hráče do Nuka-Worldu
zdroj: tisková zpráva

Poslední rozšíření pro Fallout 4 zve hráče do Nuka-Worldu

16. 8. 2016 10:36 | Video | autor: Aleš Smutný |

Bizarní či spíše groteskní. Asi tak by se dal popsat trailer na nové a poslední DLC pro Fallout 4 jménem Nuka-World – a doufám, že to samé se bude vztahovat i na samotný obsah. Jak název napovídá, podíváte se v něm do zábavního parku, který se točí kolem nejznámější značky tohoto universa – Nuka Coly. Video skvěle kombinuje rozjařený marketing ve stylu 60. let a poněkud sychravou realitu současné podoby parku.

Počítejte tedy s ještě funkčními reklamami, částečně funkčními atrakcemi a velice funkčními monstry. Největší odpor vám ale budou klást Raideři, kteří si z parku udělali základnu. Samozřejmě vás v rámci DLC čekají nové úkoly, zbraně, zbrusu nová monstra, kam se jistě zařadí i nějaký ten šílený reklamní robot a spousta ujetého humoru.

Popravdě řečeno, asi nejlákavěji na Nuka-Worldu vypadá právě humor, který by mohl vzejít ze zkombinování atrakcí pro děti a smrtících monster. Jak by to mohlo vypadat naznačuje ve videu pasáž s Ghouly na otáčející se ploše. Střílení Raiderů jsme si užili už dost. Nuka-World vyjde 30. srpna na PC, PS4 a Xbox One a vyjde vás na 20 eur.

zdroj: Archiv

Nejnovější články