Postapo svět není přívětivý - The Last of Us: Part II video z Francie je opravdu brutální
zdroj: tisková zpráva

Postapo svět není přívětivý - The Last of Us: Part II video z Francie je opravdu brutální

30. 10. 2017 19:10 | Video | autor: Adam Homola |

První pohled na The Last uf Us: Part II je rok starý. Od té doby jsme se toho o hře moc (čti nic) nedozvěděli, ale díky akci Paris Games Week je k dispozici nový trailer. Známé tváře z prvního dílu byste v něm hledali marně a za upozornění stojí, že nejde o podívanou pro slabší žaludky. Rozhodně jde o 18+ materiál...

Ne snad, že by první dobrodružství Joela a Ellie bylo pohodovou komedií s nevážnými tématy, ale zdá se, že tentokrát vývojáři z Naughty Dog skutečně chtějí přitlačit na pilu. Respektive na kladivo. Několikrát.

Vedle akce s kladivem se můžete na záběrech „pokochat“ také scénou s věšením i skoro kucháním, do toho létají šípy, a na závěr… No, to už se podívejte sami. Vývojáři ani vydavatel se bohužel v tuto chvíli o žádné informace nepodělili, a tak je hlavní novou informací asi jen absence data vydání na konci traileru.

zdroj: Naughty Dog

Jak jste asi poznali z videa, a jak tvůrci potvrdili na webu, jde sice o filmeček ze hry, ale nejde o předrenderované video. Záběry jsou pořízené z nejnovější verze enginu, běžícím na PlayStation 4 Pro. Tvůrci také mimochodem potvrdili, že Joel a Ellie jsou pořád středobodem druhého dílu, jen se teď můžete podívat na další postavy, které cestou potkáte.

Nejnovější články