Pozvánka do Kalifornie na záběrech videa z American Truck Simulator
zdroj: tisková zpráva

Pozvánka do Kalifornie na záběrech videa z American Truck Simulator

29. 1. 2016 10:48 | Video | autor: Petr Poláček |

Ještě můžete odpočívat a nabírat síly, ale už příští středu 3. února vás čeká virtuální šichta za volantem náklaďáku v American Truck Simulator, která se v případě nadšenců do kamionové série od studia SCS protáhne určitě na pěkných pár (desítek) hodin. Co je čeká a nemine, předvádí následující trailer, který se s pomocí záběrů na krajinu a bluesrockové hudby snaží zprostředkovat romantickou atmosféru sluncem zalité Kalifornie, kde své putování po Americe začnete. Pražští SCS Software totiž slibují, že další státy budou následovat – hned při vydání do hry přidají zdarma Nevadu, následně pak placenou Arizonu a další státy USA, jak se můžete dočíst v tomto článku.

Jestli tvůrci z SCS naváží v American Truck Simulator na tradici zábavné a návykové hratelnosti z ETS2 a zejména DLC Skandinávie, se z mnoha recenzí a streamů dozvíte v průběhu následujících dní, od nás samozřejmě také, protože už nějakou dobu si zadek v klimatizované kabině trucku po kalifornských dálnicích vozíme.

Možná ale dáte přednost známým personám z komunity, které se prezentaci ATS budou v následujících dnech společně s tvůrci věnovat. Počínaje dneškem (pátek) můžete další tři dny sledovat live stream z hraní ATS v podání Squirrela, který celý blok zakončí v neděli rozhovorem se šéfem SCS Software Pavlem Šeborem. Jeho odpovědi na všetečné dotazy můžete sledovat v neděli 31. ledna od 20:00 našeho času na tomto Twitch kanále.

zdroj: Archiv

Nejnovější články