Předělávka Morrowindu Skywind předvádí nové modely a hezčí lokace
zdroj: tisková zpráva

Předělávka Morrowindu Skywind předvádí nové modely a hezčí lokace

8. 6. 2016 13:44 | Video | autor: Adam Homola |

Fanouškovský projekt Skywind, kombinující Morrowind s technickou stránkou Skyrimu, je zase o kousek blíž k vydání. Kdy se téhle předělávky dočkáme zatím neví asi ani tvůrci, ale čekání vyplňují trailery, které ukazují průběžný pokrok ve vývoji modu. Ten nejnovější stále nenabízí ucelený pohled na kompletní hru, ale zaměřuje se na lokace, postavy a objekty, u kterých udělali vývojáři za poslední měsíce největší pokrok.

I přesto jde ale jen o malou část veškeré práce. Prostřednictvím nového videa navíc nedoceníte ani hudbu, zvukové efekty, dabing, implementaci úkolů, opravy bugů a další spoustu práce. Záběry jsou zatím pouze z interní alfa verze hry, která má do vydání daleko a měli bychom mít na paměti, že se všechno může ještě změnit.

V současné době není ke stažení žádná veřejná testovací verze, ale až ji tvůrci nabídnou, budete k jejímu spuštění potřebovat obě hry. Tedy Morrowind, včetně datadisků Bloodmoon a Tribunal. Za Skyrim jsou zase vyžadovány DLC Dragonborn a Dawnguard, ale pro změnu ne Hearthfire. Obě původní hry bude následně vyžadovat i plná verze Skywidnu.

Pokud vás projekt zajímá a umíte dělat hry, můžete vývojářům pomoct. Momentálně jsou sice některé týmy plné, ale pořád můžete přiložit ruku k dílu. Stačí umět například animace, kódování, modely a další, hudbu, nebo zvuk. Všechny dostupné pozice a postup jak se na ně přihlásit najdete tady. A na závěr snad už jenom odkaz na Soundcloud, kde si můžete pustit oficiální soundtrack.

zdroj: Archiv

Nejnovější články