Přehled hlavních novinek v ultimátní kompilaci diablovek The Incredible Adventures of Van Helsing
zdroj: tisková zpráva

Přehled hlavních novinek v ultimátní kompilaci diablovek The Incredible Adventures of Van Helsing

29. 7. 2015 18:48 | Video | autor: Petr Poláček |

Pavel se v recenzi akčního RPG Victor Vran (najdete později na kartě hry) logicky nevyhnul zmínce o sérii diablovek s Van Helsingem v hlavní roli, protože jsou si obě dvě hry (série) v základu dost podobné. Nezapomněl hlavně zmínit, že zatímco první díl byl překvapivě zábavný, v dalších dvou šla celková kvalita dolů. A teď je otázka, jestli tento problém vyřeší ultimátní kompilace všech tří dílů s názvem Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut, která vyjde v září. Následující přehledové video se snaží naznačit, že ano, ale nesmíme zapomínat, že jde pořád o marketing.

The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut spojí do jednoho dlouhého dobrodružství všechny tři hry, čímž vznikne obří diablovka s kampaní na zhruba 50 hodin. Prodávat se kompilace bude za cenu 45 babek, nicméně majitelé všech tří dílů série dostanou Final Cut zdarma. A myslím, že se mají nač těšit (předpokládám totiž, že jsou fanoušci).

Krom zvýšení max. levelu z 80. na 100. a možnosti začít hrát právě na 80. levelu Final Cut nabídne dostatečně dlouhý end game, náhodně generované mise na dvacítce map, přepracovaný strom schopností, upravený obsah z původní a další novinky. Však se podívejte na video a uvidíte sami.

zdroj: Archiv

The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut vyjde v září nejdříve pro PC, později můžete čekat i Mac verzi. A já jenom doufám, že vydáním tohoto vyšperkovaného kompilátu tvůrci z Neocore s Van Helsingem skončí. První díl byl sympatickým pokusem o vtipnou a příjemnou diablovku v podmínkách prakticky indie vývoje. Úspěch hry však autory namlsal a v dalších dílech už snaha o větší inovaci nebo změny či oživení ustoupila snaze o co nejrychlejší produkci pokračování, což si vybralo daň na tom nejdůležitějším – zábavnosti. Je tedy čas, aby se vrhli na něco jiného. A v tom jim držím pěsti.

Nejnovější články