Příběh Just Cause 4 se točí kolem Ricova tatínka
zdroj: tisková zpráva

Příběh Just Cause 4 se točí kolem Ricova tatínka

11. 10. 2018 14:40 | Video | autor: Patrik Hajda |

Když se řekne Just Cause, málokdo si asi vybaví příběh. O ten tu přeci jen vůbec nejde. Bláznivý sandbox hrajeme hlavně kvůli výbušné akci, velkému otevřenému světu a třeba i krásnému prostředí. Nicméně to neznamená, že by zde příběh vůbec nebyl. Nějaké to béčko se vymyslí vždycky.

Rico Rodriguez, bývalý zaměstnanec jisté agentury, se vydává na ostrov Solís inspirovaný Jižní Amerikou, aby zde zjistil pravdu o svém otci. Respektive o jeho smrti. Jeho přítomnosti si všimne i krutá to žena Gabriella, která vede svou milici Black Handů do války. Ricovi nezbývá nic jiného, než se po vzoru předchozích dílů přidat na stranu rebelů a svrhnout zdejší režim.

Takže jako vždy vás hra okamžitě uvede do děje a pak vám poskytne přehršel hraček k vyblbnutí se na obrovském písečku, který po vašem navštívení nikdo nepozná. Příběh opět začne vystrkovat růžky spolu s bláznivým počasím, které zjevně nebude čistě přírodního charakteru…

Ale čert vem vyprávění, akční složka vypadá pořád dobře a herní scéna tak díky Just Cause 4 zakončí letošek ve velkém stylu. Hra vyjde 4. prosince na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články