Příběh Max a Chloe z Life is Strange se uzavírá bonusovou epizodou Farewell
zdroj: tisková zpráva

Příběh Max a Chloe z Life is Strange se uzavírá bonusovou epizodou Farewell

6. 3. 2018 10:47 | Video | autor: Patrik Hajda |

S dvojicí teenagerek Max a Chloe jsme se poprvé setkali před třemi lety v první epizodě původní Life is Strange. Tehdy se holky po letech opět setkali a řešily převážně tehdejší problémy. Ale o jejich minulosti jsme se toho moc nedozvěděli. Odpovědi neposkytla ani odbočka Life is Strange: Before the Storm, kde Max vůbec nefigurovala. Musíte se totiž vrátit ještě o několik let zpátky, až na úplný začátek celého přátelství. Odpovědi totiž skýtá právě vydaná bonusová epizoda Farewell.

Upřímně jsem dívky v jejich mnohem mladších podobách vůbec nepoznal. Jsou to zkrátka ještě děti. Obě nevinné, bez sociálních problémů. Náplní jejich bezstarostných životů je odpalování barbienek, hledání pokladů, hraní si na pirátky, pořizování selfieček pomocí polaroidů a další aktivity odvracející nudu.

Ale každá sranda jednou skončí a pokud jste hráli původní Life is Strange, pak víte, co nerozlučné kamarádky na nějaký čas rozdělí. Max se od rodičů dozvídá smutné zprávy – rodina se z nějakých důvodů stěhuje do Seattlu. Je tak na čase rozloučit se s jednou částí života a přivítat něco nového.

zdroj: Vlastní

„Posledních pár let jsme sledovali příběhy Max a Chloe a teď je na čase vzdát jim uctivé sbohem. Studio Deck Nine předává pochodeň zpátky k týmu z Dontnod Entertainment (tvůrci původní hry), který poslední dva roky pracuje na novém Life is Strange. Těšíme se na následné měsíce, kdy s vámi budeme sdílet nové úžasné příběhy a postavy,“ říká Jon Brooke, viceprezident značky ve Square Enix.

K epizodě Farewell se bohužel nedostanete jiným způsobem, než že si pořídíte deluxe edici hry Life is Strange: Before the Storm. Pokud jste dříve sáhli po standardní verzi, postačí vám upgrade.

Nejnovější články