Příběhová kampaň Star Wars: Battlefront II to se zničením Rebelů myslí smrtelně vážně
zdroj: Electronic Arts

Příběhová kampaň Star Wars: Battlefront II to se zničením Rebelů myslí smrtelně vážně

20. 10. 2017 11:15 | Video | autor: Patrik Hajda |

Příběhová kampaň druhého Battlefrontu je pro jednoho třešničkou na dortu a pro druhého hlavním důvodem k pořízení hry, stejně jako tomu je již léta v sérii Call of Duty. Já se řadím do té druhé skupiny, protože ucelený příběh je mi jaksi bližší než multiplayerové vyvražďování na tisíce způsobů. A po zhlédnutí nejnovějšího filmečku rovnou ruším všechny své plány na 17. listopad, protože ten bude patřit Impériu.

Příběhová kampaň Battlefront II přímo navazuje na šestou epizodu filmové série a sleduje tak Impérium těsně po zničení druhé Hvězdy smrti. Jako hráči se vžijete do role velitelky Iden Versio, která má pod palcem speciální imperiální jednotku Inferno Squad. S ní se pokusí sprovodit ze světa svého největšího nepřítele – Rebely.

Zatímco císař rebelský útok nepřežil, Iden se ocitá v zajetí na gigantickém křižníku Invincible Faith, ze kterého v rámci tutoriálu uprchnete. Společnost vám dělá malý dron z úvodu videa, s nímž se naučíte hackovat zámky dveří a počítačové systémy, dávat šoky nepřátelům a využívat jeho navigační systém k proplížení se větracími šachtami.

zdroj: Vlastní

Záběry, ve kterých Iden se svou jednotkou sleduje výbuch Hvězdy smrti, pocházejí zase z měsíce Endor, na který jste byli vysláni pro pár zaparkovaných TIE Fighterů. S těmi si následně zalítáte ve vesmírných bitvách s Rebely. Dalšími oblastmi kampaně budou planety Coruscant, Naboo a možná i další, které ještě nemáme potvrzené.

Kromě Iden Versio, kterou hraje herečka Janina Gavankar, a jejích týmových členů Dela Meeka (T.J. Ramini) a Gideona Haska (Paul Blackthrone) se ukáží i staří známí jako princezna Leia, Luke Skywalker a Maz Kanata ze sedmé epizody.

Příběhová kampaň zatím nevypadá vůbec špatně, za což vděčí mnoha faktorům (temná strana Síly, různorodá prostředí, zajímavá hlavní hrdinka…), ale především pěknému traileru s úchvatným vizuálem. Teď už jen aby se povedl samotný příběh.

Nejnovější články