Příběhový trailer k remaku Shadow of the Colossus připomíná brzké vydání
zdroj: tisková zpráva

Příběhový trailer k remaku Shadow of the Colossus připomíná brzké vydání

2. 2. 2018 12:01 | Video | autor: Patrik Hajda |

O Shadow of the Colossus byla napsána již spousta stránek textu. A ještě aby ne, když jde o kultovní klasiku, a navíc klasiku, která má tendenci se vracet. Svou premiérovou slávu si odkroutila na PS2, aby se vrátila v HD verzi pro PS3, a nyní se opět hlásí o slovo v plnohodnotném remaku pro PS4. A i o poslední verzi toho bylo napsáno víc než dost, proto necháme promluvit němý příběhový trailer.

Pokud jste s reáliemi Shadow of the Colossus již seznámeni a uvažujete o koupi hezčí verze vaší oblíbené hry, nenechte se nudit následujícím odstavcem textu a klidně rovnou pokročte k traileru. Jen dodám, že Shadow of the Colossus vychází již v úterý 6. února a v rámci předobjednávek je k dispozici ve standardní i speciální edici.

Nové video ledově klidným stylem shrnuje motivaci hlavního hrdiny Wandera. Ten se na své kobyle Agro prohání po gigantickém světě, kde hledá šestnáct kolosů určených k likvidaci. Jejich smrt si objednala tajemná entita Dormin, která se Wanderovi chystá odvděčit navrácením duše do mrtvého těla dívky Mono, kterou můžete vidět v první části videa.

zdroj: Sony

Podaří se vám najít všech 16 kolosů a zabít je? Nebudete mít výčitky ze zabíjení takových tvorů čistě ze sobeckých důvodů? A pokud odpovíte postupně ano a ne, dodrží Dormin své slovo? Jestli jste hráli některou z předchozích verzí hry, tak odpověď už dávno znáte, ale pokud jste stejně jako já v nevědomosti, pak se vám příští týden naskytne nová příležitost k odhalení pravdy.

Nejnovější články