Příběhový trailer z Killzone: Shadow Fall naznačuje zápletku
zdroj: tisková zpráva

Příběhový trailer z Killzone: Shadow Fall naznačuje zápletku

28. 2. 2013 11:45 | Video | autor: Aleš Smutný |

Pokud vám trailer v článku přijde povědomý, tak vám dám za pravdu - záběry z tohoto videa jsou vybrané z traileru na Killzone: Shadow Fall, který jsme viděli při představení PS4. Mnohem důležitější je na něm mluvený text, který prozrazuje trochu více o příběhu hry. Pozor, teď následují spoilery z Killzone 3, takže pokud jste ji ještě nehráli, nečtěte dál. SPOILERY.

Musím říct, že mi, i přes mou oblibu série pro její žánrovou čirost, přišlo zacházení Vekty s Helghanem poměrně drsné (čti – realistické). Vše vyvrcholilo brutální (byť ne tak úplně zamýšlenou) genocidou, kterou jste v trojce spáchali a zlikvidovali drtivou většinu obyvatelstva Helghastu (které to už předtím nemělo jednoduché a proto vytáhlo do války...když nepočítáte charismatické padoušské vůdce).

Killzone: Shadow Fall se odehrává třicet let po zničení Helghanu. Na Vektě žijí segregované zbytky populace Helghastů a nyní se rozhodli, že přišel čas, aby Vekta zaplatila za zničení jejich prokleté planety a vyvraždění svých blízkých. Bylo by tedy hezké, kdybychom kromě správňáka z Vekty hráli i za správňáka z řad Helghastů... Ale nechci už po tvůrcích moc?

zdroj: Archiv


Nejnovější články