Přichází 3. sezóna Apex Legends s novou mapou a hrdinou
zdroj: Electronic Arts

Přichází 3. sezóna Apex Legends s novou mapou a hrdinou

30. 9. 2019 13:20 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Fortnite si sice korunku nejhranější battle royale současnosti pořád drží, Apex Legends od Respawnu si ale dál klestí svou cestu internetem. Třetí sezóna začíná zítra i s dobrým důvodem, proč se do něj zase vrátit. K základní ostrovní mapě se přidává nová s názvem World’s Edge, kde najdete jak žhavou lávu, tak spoustu umělého sněhu a ledu, i nová Legenda s duchem Velkého bratra.

Hrdinové se z planety Solace vydávají na Talos, kde vládne chemická zima, zároveň se ale můžete podívat i do vulkánu. Místo vznášedla se bude tentokrát bojovat o projíždějící vlak, všude bude spousta explozí, gejzírů a všemožných dalších ozvláštňujících elementů.

zdroj: Archiv

Nejen na okraji světa si budete moct zahrát za nového hrdinu jménem Crypto. Ten přichází s novým strategickým prvkem v podobě drona, který dokáže detekovat nepřátele a na dálku hackovat dveře, truhly nebo sebrat známky padlých parťáků. Crypto ho může vyslat až 200 metrů od sebe a monitorovat danou oblast. Jeho ultimátní schopností je pak EMP, které poškodí nepřátelské štíty, zpomalí je a vypne jimi nakladené pasti.

zdroj: Archiv

Poslední velkou novinkou je nová puška s laserovým paprskem. Sezóna Meltdown samozřejmě přichází i s novým battle passem se stovkou levelů, kde by se kromě nových skinů měly objevit i nějaké věcičky, které v předchozích iteracích nebyly. Začíná také druhá sezóna ranked módu.

Všechny novinky do Apex Legends dorazí 1. října.

Nejnovější články