Přímý basketbalový souboj na videích z NBA 2k13 a NBA Live 13
zdroj: tisková zpráva

Přímý basketbalový souboj na videích z NBA 2k13 a NBA Live 13

17. 9. 2012 14:15 | Video | autor: Petr Poláček |

Letošní říjen měl původně zažít přímý souboj dvou basketbalových her, NBA Live 13 od EA Sports a NBA 2K13 od 2K Sports. Nakonec na tento střet nedojde, protože basket od EA vyjde o něco později, jak uvádí oficiální blog. To však nemůže fanouškům tohoto sportu bránit v porovnávání obou titulů, které je nyní možné díky dvojici nových videí, po jednom od každé hry.

První ofiko trailer z NBA Live 13

V případě NBA Live 13 jde sice o první oficiální video ze hry, ale co si budeme povídat, na YouTube se válí spousta záznamů z uniklé verze hry. A protože s NBA hrami vážně nemám žádnou relevantní osobní zkušenost, musím se spolehnout na komentáře hráčů, kterým se letošní basket od EA příliš nezamlouvá. Možná proto došlo k odložení - hra potřebuje vylepšit. Já každopádně můžu soudit jen grafickou stránku, která na videu nepůsobí zrovna nejvábnějším dojmem.

Video z NBA 2K13

Upřímně řečeno mě však za oční nervy sem tam tahá i videoukázka z NBA 2K13 od 2k Sports. Dojem je mnohem lepší, než z ukázky basketu od EA, ale možná by to už chtělo novou generaci konzolí, aby se hra posunula vizuálně dál. Herně jí to snad bude šlapat, když hráči předchozí ročníky chválili až do nebes. NBA 2K13 vyjde 5. října října na všech konzolích i PC, NBA Live 13 vyjde někdy během podzimu, ale určitě ne počátkem října, jak bylo plánováno. A otázka do pranice. Hraje vůbec někdo z vás tyhle hry?

Nejnovější články