Připravte se na emzáky, akční video připomíná, že zítra vychází Prey
zdroj: tisková zpráva

Připravte se na emzáky, akční video připomíná, že zítra vychází Prey

4. 5. 2017 11:38 | Video | autor: Aleš Smutný |

Zítra, tedy 5. května, se budete moci pustit do Prey, sci-fi akce s pořádnou porcí hororu od Arkane Studios. Pokud jste hráli její demo, víte, že se jí nese příjemný nádech stylu System Shocku, respektive prvního BioShocku, a její klíčovou složku tvoří používání speciálních schopností. Na vydání upozorňuje nový trailer, který je pořádně akční, a právě používání schopností poněkud opomíjí.

Na druhou stranu, video představuje širší zbraňový arzenál, ne jen Gloo Cannon, ale i spoustu standardnějších pušek, kanónů, kulometů, paprskometů apod. Stejně tak je zvýrazněná dějová linka, která ukazuje, že nebudete jen běhat místnostmi plnými emzáků, ale občas si s někým i popovídáte, případně budete přihlížet jeho kruté smrti.

Zajímavé je, že se jeden z šéfů vývoje Raphael Colantonio vyjádřil k absenci PC dema. „Byla to otázka zdrojů. Nemohli jsme dělat demo jak na konzole, tak na PC. Museli jsme si vybrat. A PC má Steam. Hráči na Steamu mohou vrátit hru, pokud neodehráli víc, než dvě hodiny. Také chci zdůraznit, že hra není port na PC. Pořád slýchám, jak jsme určitě pokazili PC port. Tahle hra je prostě PC hra. Vždy jsme vyvíjeli na PC a jsme PC vývojáři.“

zdroj: Vlastní

Tak tady to máte černé na bílém. Je pravda, že systém vracení her na Steamu může klidně sloužit jako demo. Ony dvě hodiny mohou klidně sloužit jako prostor pro zhodnocení hry, jejích kvalit a toho, jak vám poběží. Kromě PC vychází Prey na PS4 a Xbox One. 

Nejnovější články