Příští týden vplují do bety Battlefleet Gothic: Armada povýšení Eldaři
zdroj: tisková zpráva

Příští týden vplují do bety Battlefleet Gothic: Armada povýšení Eldaři

7. 4. 2016 14:35 | Video | autor: Aleš Smutný |

Po představení veselých Orků přišla řada i na Eldary. Ačkoliv se jich v multiplayerové betě Battlefleet Gothic: Armada dočkáte až v příštím týdnu, v traileru se elegantní (a také designově přeplácané) lodě Eldarů předvádí už teď. Jen to odnesou chudáci orkové, na které se vesmírní elfové ještě drze povyšují…

Zatímco Orkové sázejí na přímočarou brutalitu, Chaos na dalekonosnou kanonádu a Impérium na lodě, které v ničem nevynikají, ale v ničem nezaostávají, Eldaři jsou vyznavači taktiky „udeř a uteč.“ Jejich lodě jsou rychlé, skvěle manévrují a zvládnou vygenerovat velké množství poškození za krátkou dobu. Cenou za to všechno je křehkost plavidel Eldarů. Malý pancíř doplňují štíty jen u velkých křižníků, jinak se eldarská plavidla objedou bez této defenzivní opory.

zdroj: Archiv

Štíty nahrazují hologramová pole, která společně s rychlostí a manévrovacími schopnostmi tvoří hlavní zdroj obrany. Díky hbitosti je tak nejsnazším způsobem, jak zlikvidovat eldarskou loď, nejprve zničení motorů a následné doražení bezmocného plavidla, v němž se právě stresuje posádka, která přišla o svůj hlavní trumf. Jak to všechno bude fungovat, si tedy zkusí hráči v betě příští týden, přičemž hra vychází 21. dubna. Do bety se stále můžete dostat za předobjednávku hry.

Nejnovější články