Protéza, ryba, nebo pánev. Plejáda smrtících zbraní bude v Hitman 2 ještě pestřejší
zdroj: tisková zpráva

Protéza, ryba, nebo pánev. Plejáda smrtících zbraní bude v Hitman 2 ještě pestřejší

13. 6. 2018 17:21 | Video | autor: Adam Homola |

Hitman 2 vyjde už letos v listopadu a je příjemné vidět, že se vývojáři z IO Interactive drží tónu minulé hry. Tedy (zřejmě) opět seriózní a vážně pojatý příběh, o který tu zase tolik nepůjde. Hitman je o kreativním přístupu k zabíjení a improvizaci a Hitman 2 tenhle koncept posune ještě o kus dál, jak ostatně dokazuje nový trailer přímo ze hry.

V něm prodávají vývojáři hlavně zbraně. A to jak ty, které můžete nosit a používat, tak ty, které jsou součástí světa. Nově se tak můžete těšit třeba na pánev, protézu, kokosový ořech, nebo rybu. Zmraženou rybu, kterou chytíte za ocas, oženete se a s absolutně pokerovým výrazem ve tváři s ní dáte nepříteli takovou facku, až omdlí.

Je to přehnané, je to vtipné a bude to zábavné stejně jako podobně trhlé situace z předchozího dílu. Vývojáři očividně ví, o čem Hitman je, co od něj lidi čekají a přesně to nám chtějí letos naservírovat.

zdroj: Archiv

Připomeňme, že tentokrát dostaneme namísto menu o šesti chodech jeden hlavní velký chod. IO Interactive pro tentokrát opustili epizodický model a celou příběhovou kampaň vydají na PC, PlayStation 4 a Xbox One už 13. listopadu.

Po vydání budou ale hru aktualizovat tunou nového obsahu, ne nepodobně jako v případě předchozího dílu. Jen by toho obsahu po vydání mělo být ještě víc.

Nejnovější články