Prozkoumejte vrstvy svého strachu v hororu Layers of Fear 2
zdroj: tisková zpráva

Prozkoumejte vrstvy svého strachu v hororu Layers of Fear 2

29. 5. 2019 13:25 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Lidé se v zásadě dělí na dva tábory: ti, kteří se na horory nevydrží dívat a ti, kteří je doslova hltají. Právě ta druhá skupina může slavit, protože včera vyšlo pokračování úspěšného psychologického trýznění, Layers of Fear 2. Připravte si hnědé bezpečnostní trenky, lekačky jsou zpátky a je jich prý víc než kdy dřív.

Na druhých Layers of Fear pracoval Bloober Team, tvůrci kyberpunkového hororu Observer. Hra vychází pod hlavičkou Gun Media, kteří zaštítili kupříkladu vydání populárního Friday the 13th. Hra se soustředí především na příběh a prozkoumávání prostředí, kde na vás číhají děsy z mysli hlavního hrdiny, ale i ty velmi reálné.

zdroj: Archiv

Ujmete se totiž postavy hollywoodského herce, kterému tajemný režisér nabídne roli ve filmu natáčeném na palubě zaoceánské lodi. Širé moře, dlouhé neosvětlené chodby, zastrčené kajuty, vrzající trup, liduprázdná paluba, zlověstný západ slunce, nekonečné hlubiny... Co by se mohlo stát?

Na to už musíte přijít sami. Layers of Fear 2 vyšlo včera pro PC, PlayStation 4 a Xbox One, ale jen pro odvážné. Hra zatím v zahraničí sbírá velmi rozporuplná hodnocení, od čtyřky až po devítky. Obecná rada zní, že pokud vás bavil první díl, bude vás nejspíš bavit i ten druhý.

Nejnovější články