První epizoda Game of Thrones od Telltale vás uvede do střetu Forresterů s Boltony
zdroj: tisková zpráva

První epizoda Game of Thrones od Telltale vás uvede do střetu Forresterů s Boltony

2. 12. 2014 10:08 | Video | autor: Aleš Smutný |

Můžu se nastokrát zaklínat, že hry od Telltale budu hrát už jedině se všemi epizodami najednou, ale pak přijde trailer na první epizodu z Game of Thrones a tohle odhodlání se láme. Tím spíše, že první epizoda s názvem From Iron From Ice vychází dnes, tedy alespoň na PC. Na Xbox One, PS4 a X360 si musí fanoušci ještě jeden den počkat a na PS3 celý týden.

Ukazuje se, že všech pět postav a s nimi pět pohledů na celou situaci kolem rodu Forresterů bude zakomponováno do každé z epizod a nehrozí tedy, že co epizoda, to jeden aktér. Podle traileru nás tak čeká třeba Královo přístaviště, kde se Lannisteři zajímají o to, jak moc loajální Forresterové jsou, tím spíše, že mají dlouholeté spory s vazaly Boltonů.

Zároveň se podíváme i na tvrz Ironrath, kde rod Forresterů sídlí a který se zřejmě ocitá v ohrožení ze strany Boltonů, přesněji řečeno Ramseyho Sněha. Když se podívám na vizuální stylizaci, je potěšující, že postavy jsou podobné seriálovým předlohám (snad až na Ramseyho), ale nějak mám tentokrát problém zvyknout si na animace ve stylu Telltale, které mi zde přijdou až moc komiksové.

Ale nic to nemění na tom, že stačila trocha povídání o tom, kdo je komu vlastně věrný, ochutnávka politiky a rázem tuším, co budu večer ze Steamu stahovat...

zdroj: Vlastní

Nejnovější články