První pohled do vyleštěného Rapture v BioShock remasteru
zdroj: Irrational Games

První pohled do vyleštěného Rapture v BioShock remasteru

10. 8. 2016 10:37 | Video | autor: Aleš Smutný |

Koncem června byla oznámená BioShock Collection, soubor prvních tří dílů BioShocku v remasterované podobě pro PC, PS4 a Xbox One (tedy, Infinite nebude na PC remasterovaná, protože je podle vydavatele v dostatečné kvalitě). Datum vydání, které bylo stanovené na 13. září, se nezadržitelně blíží a tak se připomíná prvním videem, které by mělo ukazovat změny v grafice na krátké exkurzi do Rapture.

Nutno říct, že forma předvedení vylepšené grafiky mohla být zvolená lépe a už jen fakt, že video je na Youtube v 720p, záměru moc nepomáhá. Nicméně i tak si můžete všimnou lepšího nasvícení, lepších textur a především jsem si vědom faktu, že se na jedničku i dvojku dívám očima hráče tehdejší doby a dnes bych byl asi překvapený tím, jak hra vypadá.

Budoucí majitelé kolekce se kromě lepší grafiky a samozřejmě možnosti si trilogii poprvé zahrát na PS4 a Xbox One, dočkají i všech DLC (více v tomto článku), které k prvnímu a druhému dílu i Infinite vyšly, plus režisérského komentáře Kena Levina k jedničce.

zdroj: Archiv

Nejnovější články