První světová válka v podání Valiant Hearts začne na konci června
zdroj: tisková zpráva

První světová válka v podání Valiant Hearts začne na konci června

7. 5. 2014 19:07 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Minimálně ve hrách snad ještě nikdy nebyla 1. světová válka podobně epická, melancholická a melodramatická jako v chystané adventuře Valiant Hearts: The Great War. Unikátně působící záležitost, připomínající produkt křížení mezi Příliš dlouhými zásnubami a Child of Light, navíc v novém traileru oznámila i datum vydání -  na X360, Xbox One, PS3, PS4 a PC vyjde hra letos 25. června. 

K vydání hry dojde skoro na den přesně od jisté události sto let nazpět, při níž si neúspěšný atentátník Gavrilo Princip zašel na sendvič a narazil při tom na panovníka, který nesl stejné jméno jako budoucí skotská rocková kapela. Jak správně vypíchl Aleš, 28. června Valiant Hearts zřejmě nevyjde jen proto, že by musela vyjít v sobotu...

Pokud jste Valiant Hearts: The Great War z nějakého důvodu ignorovali, vězte, že první katastrofický konflikt 20. století popisuje úhlem několika vojáků a má plynule měnit jak jejich pohled, tak i hratelnost. Více se dozvíte v článku od Pavla, ještě předtím se však pokochejte překrásným trailerem.

zdroj: Archiv

Nejnovější články