První trailer na Batmana od Telltale předvádí Temného rytíře a jeho staré známé
zdroj: tisková zpráva

První trailer na Batmana od Telltale předvádí Temného rytíře a jeho staré známé

19. 7. 2016 18:45 | Video | autor: Adam Homola |

Telltale minulý týden slíbili, že vydají trailer na Batman - Telltale Game Series - Episode 1: Realm of Shadows, a svůj slib plní. V prvním videu ze hry stručně představují všechny hlavní postavy včetně Temného rytíře - Bruce Waynea, Catwoman, Alfreda, Harveyho Denta, komisaře Gordona a další.

Na záběrech videa se mihne i nechvalně známý pan Falcone a soudě dle tónu, hudby, postav a prvního nástřelu příběhu se zdá, že Telltale nechtějí fanoušky Batmana ve své adventurní sérii ničím šokovat. Zjevně nabídnout hráčům takovou verzi Batmana, kterou většina z nich očekává, protože ji dobře znají z několika posledních filmů.

zdroj: Archiv

Tvůrci zatím příliš konkrétních informací o hře nezveřejnili, potvrdili ale očekávané volby a z toho vyplývající následky. Některé z nich pocítíte ihned, jiné se s vámi potáhnou napříč všemi pěti epizodami první série. Nezapomněli také dodat, že má jít o nový (a řádně drsný) příběh, nikoliv o adaptaci jednoho z existujících komiksů či filmů. 

Batman - Telltale Game Series - Episode 1: Realm of Shadows vyjde v digitální podobně v úterý 2. srpna pro PC, Mac, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, iOS a Andorid. Krabicová verze bude dostupná od 16. září.

Nejnovější články