První video ze Steel Division: Normandy 44 předvádí širokou škálu střetů
zdroj: tisková zpráva

První video ze Steel Division: Normandy 44 předvádí širokou škálu střetů

31. 3. 2017 9:42 | Video | autor: Aleš Smutný |

Tanky dunící po poli, tanky dunící v ulicích zničeného města, dělostřelectvo ukryté v lese a následný explozivní střet. Eugen Systém ukazují první záběry ze Steel Division: Normandy 44, respektive, poprvé se můžete podívat na akci přímo zobrazenou v enginu IRISZOOM, který Eugen použili už u svého předchozího kousku Wargame a Ruse. Tentokrát si v něm prohlédnete jednotky z druhé světové války a ne moderní bojovou techniku, ale především je poznat, že nové verze prostě vypadají o něco lépe.

Kouzlo samotné hry mimo jiné samozřejmě spočívá v tom, že si můžete zazoomovat přímo na jednotlivé tanky a vojáky, tak i oddálit si kameru v komplexním pohledu na celou mapu. Na něm je důležité, že vidíte postupně se měnící frontu, přičemž každý hráč má svou zónu vlivu. Více jsme o novém herním prvku Eugen Systems psali v tomto článku.

Podobně jako u Wargame, i Steel Division: Normandy 44 nabídne jak příběhovou kampaň, tak multiplayer. Ten se u Wargame postupem času stal hlavním zdrojem zábavy i poté, co jste dokončili kampaň. Ve Steel Division bude multiplayer pro až dvacet hráčů, kteří se do sebe budou moci pustit v rámci jedné bitvy. Přeji hodně štěstí při hlídání vývoje fronty. Přesné datum vydání zatím neznáme, nicméně bude to ještě letos. 

zdroj: Vlastní

Nejnovější články