První záběry z chystaného RPG Bard's Tale IV vám vezmou dech
zdroj: tisková zpráva

První záběry z chystaného RPG Bard's Tale IV vám vezmou dech

4. 6. 2015 16:12 | Video | autor: Aleš Smutný |

Ačkoliv Fargovo RPG Bard's Tale IV ještě válčí na Kickstarteru (viz oznámení), nemám obavy, že by se cílová částka milionu dolarů nevybrala. Vždy nyní se už projekt blíží jednomu milionu a času zbývá víc než měsíc. Navíc jsem si jistý, že další vlnu podporovatelů do náruče inXilne nažene i první video ke hře, jež už vzniklo v Unreal Enginu a mělo by tak demonstrovat vizuální podobu hry tak, jak se nám dostane do rukou.

Jde samozřejmě především o demonstraci vizuální stránky, ale jako takové video funguje na jedničku. Od klidných luhů a hájů, přes temné kobky, dávné ruiny až po vysmáté skřety. V updatu na Kickstarteru tvůrci informují, že se stále zamýšlejí nad prezentací boje, která bude hodně záviset na konečném rozpočtu. Nicméně je jisté, že budete mít partu hrdinů a souboje budou tahové. Hurá.

Podívejte se na video sami, tohle může být skutečně uhrančivé prolézání kobek, lesů a kdoví, čeho ještě. Osobně především doufám, že Bard's Tale IV bude tradiční dungeon (s tahovými souboji, ještě jednou hurá!) v moderním kabátku a s unikátní pseudo-skotskou stylizací. Víc vlastně nechci, ostatně v tomto žánru není třeba nutně vymýšlet novoty za každou cenu. Každopádně, pokud vás video oslovilo, třeba budete chtít na Kickstarteru přispět.

zdroj: Archiv

Nejnovější články