První záběry z hraní Red Dead Redemption II ukazují obrovský svět a vedení gangu
zdroj: tisková zpráva

První záběry z hraní Red Dead Redemption II ukazují obrovský svět a vedení gangu

9. 8. 2018 17:15 | Video | autor: Patrik Hajda |

Málokterá letošní hra má tolik pozornosti jako Red Dead Redemption II. Pokračování výborné kovbojky se nám ukázalo už ve třech videích, ale až nyní nám Rockstar konečně umožňuje zhlédnout první záběry z hraní. Ale dost řečí. Je na čase potěšit oči.

Celých šest minut videa je napěchovaných hromadou nových informací. Povedete vlastní gang, o který byste se měli náležitě starat a poznáte jeho jednotlivé členy, s nimiž se vydáte na rozličné mise. Při putování rozlehlým světem narazíte na spoustu příležitostí, ve kterých se můžete zachovat nepřátelsky, s ledovým klidem se z nich vykecat, nebo agresory zastrašit mnoha a mnoha způsoby. Ale to je jen zlomek z prezentovaných možností zjevně gigantické hry.

Jakmile jednou, dvakrát… kolikrát jen chcete zhlédnete nové záběry z hraní, připomeňte si i všechna předchozí videa. V prvním jde především o krásnou krajinu, druhé odhaluje něco málo z postav a možností hratelnosti, a třetí se soustředí na příběh. Red Dead Redemption II vyjde 26. října na PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednávat můžete zde.

Nejnovější články