První záběry z hraní Rising Storm 2: Vietnam předvádí džungli, ves a napalm
zdroj: tisková zpráva

První záběry z hraní Rising Storm 2: Vietnam předvádí džungli, ves a napalm

7. 3. 2016 11:00 | Video | autor: Honza Konfršt |

Konflikt ve Vietnamu herně není příliš využívaný. Dříve se vývojáři raději věnovali druhé světové válce, posledních pár let se zakoukali do moderních konfliktů. Nicméně Rising Storm 2: Vietnam se na bojiště, které je pro Američany symbolem úmorné a vleklé porážky vrátí. Na hře pracují Antimatter Games, tvrci první Rising Storm a jak pokračuje vývoj hry si můžete prohlédnout v novém videu se záběry z hraní.

Ve videu je k vidění alfa verze hry, takže má samozřejmě k finální podobě ještě dost daleko. Autoři už dříve zdůraznili, že Vietnam bude ještě více podporovat týmovou hru a taktiku na úrovni squadů. To zatím z videa poznat není, ale zase si už uděláte představu o podobě map – boje probíhají v zákopech, malých osadách i v džungli.

Jak vidno, grafická stránka hry dnes už jen těžko někoho ohromí, tituly z produkce Tripwire ale sázejí na jiné herní kvality. A fanoušci se tak v tomto případě dočkají nejen slibovaného realismu, ale také důrazu na potyčky menších týmů a asymetrického bojiště, kde mají obě strany konfliktu zcela jiné možnosti.

Kdy se o tom budou moci přesvědčit i samotní hráči zatím nevíme, ale hra by měla vyjít ještě letos.

Nejnovější články