PvZ: Garden Warfare ukazuje kooperativní akci na videu
zdroj: tisková zpráva

PvZ: Garden Warfare ukazuje kooperativní akci na videu

17. 1. 2014 11:45 | Video | autor: Adam Homola |

Poťouchlá multiplayerová akce Plants vs Zombies: Garden Warfare vyjde už za nedlouho a tak tu máme další delší video s komentářem pana producenta. Tentokrát se podíváme na kooperativní režim Garden Ops, ve kterém stojí tým čtyřech statečných květinek proti několika vlnám zombíků. Stručně řečeno jde o takovou tu vylepšenou verzi hordy, kdy se nestaráte jen o zabíjení několika vln stále silnějších nepřátel, ale řešíte i jakousi obranu základny a podobné věci.

Plants vs Zombies: Garden Warfare je samozřejmě všechno absolutně ulítlé, takže například slunečnice může svůj útok natlakovat a pak střílí velký sluneční paprsek. Svůj tlakovací útok má i pan kaktus, který má na hlavě hodně retrofuturistické anténky. Při obraně základny na dálku je dobrý klasický Pea Shooter, který se může zahrabat na místě, nasadí helmu a střílí jako z rotačního kulometu. Když je ale už potřeba vytáhnout paty ze základny a jít udělat nějakou paseku přímo mezi zombie, tak může být dobrý Hot Rod Chomper.

Jak už jméno napovídá, Hot Rod je sice velký rychlík a může se pohybovat i pod zemí, ale zase má méně života. Nebyla by to pořádná horda, kdyby tady chyběli bossové. Na videu jich uvidíte několik, včetně Disco Zombie a Yetiho. Abyste takové bossy sundali, tak se už bez pořádné spolupráce a domlouvání moc neobejdete.

...

Což platí i pro závěrečnou fázi módu, kdy už jen nebráníte základnu, ale musíte se přesunout do Landing Zone, kde vás vyzvedne starý známý Crazy Dave. Ani při přesunu nebudete mít klid a zombíci na vás budou vyskakovat ze všech stran, navíc se už nebudete moct spolehnout na obranu v základně. Ostatně podívejte se sami, z videa si už uděláte dobrou představu, co se na nás za chvíli vyřítí.

Nejnovější články