Rage 2 představuje otevřený svět plný magorů v obrněných kamionech
zdroj: tisková zpráva

Rage 2 představuje otevřený svět plný magorů v obrněných kamionech

13. 8. 2018 11:46 | Video | autor: Václav Pecháček |

Mluvit o Rage 2 jako o střílečce je poněkud nepřesné. Absolutně to nereflektuje skutečnost, že kromě střílení budete v chystaném hybridním dítku studií id Software a Avalanche taky jezdit ve všech možných kárách, házet kolem sebe zabijácký bumerang a používat něco jako magické schopnosti. Skočíte z výšky, praštíte při dopadu do země, nepřátelé létají vzduchem jako ptáčci (i když s jasně danou trajektorií směrem dolů). A pak přijede truck smrti.

Na to všechno se můžete podívat v novém videu, které vám kromě akce osvětlí i příběhové pozadí a představí některé z frakcí, na něž v otevřeném světě narazíte. Jsou tu naprosto šílení bandité s fialovými vlasy, co si spolu pro legraci hází odjištěnými granáty, jsou tu hnusní mutanti, a je tu dokonce i frakce technologicky vyspělých vrahounů, co se umí zneviditelnit.

Každá z mnoha skupin se může pochlubit vlastní taktikou, výzbrojí i vozidly, a právě s auťáky by nakonec mohla být největší sranda. Likvidace konvojů, kterým vévodí obrněný kamion jako vystřižený z Šíleného Maxe, je explozivní, ničivá, ale taky překvapivě taktická. Na své vlastní auto si totiž zdaleka nemusíte montovat jen kulomet. Co byste řekli na obří ohnivý minomet?

zdroj: Archiv

Na to, že má vyjít až v červnu příštího roku, se Rage 2 tváří velice hotově. Střílení a ježdění už teď vypadají bezvadně, akorát je ještě potřeba vypilovat ten obří otevřený svět plný různých biomů, základen a náhodných událostí. Pokud máte po krk realistických stříleček, ale zato vás bavil Doom a Mad Max, pak jen doufám, že máte doma hasící přístroj – mnozí z vás už asi hoří nedočkavostí.

Nejnovější články