Rage 2 vám dá do ruky mnoho prapodivných zbraní včetně ikonické BFG 9000 z Dooma
zdroj: tisková zpráva

Rage 2 vám dá do ruky mnoho prapodivných zbraní včetně ikonické BFG 9000 z Dooma

10. 4. 2019 11:33 | Video | autor: Patrik Hajda |

Přiznejme si, BFG nebude tím nejšílenějším prostředkem, jakým rozmasakrujete nepřátele v blížící se akci Rage 2. Ale jeho přítomnost je taková… hřejivá. A do konceptu hry perfektně zapadá. Existenci této legendární zbraně potvrzují nové dechberoucí záběry z hraní.

Web IGN dostal příležitost natočit 11 nových minut z hraní, ve kterých se akce prakticky nezastaví. Uvidíte přepadení konvoje, bleskurychlé přivolání libovolného vozidla, zisk gravitační zbraně, vyčištění mutanty zamořené lokace a spoustu, ale opravdu spoustu zbraní a jiného vybavení, které vám pomůže v boji i pohybu po otevřeném postapo světě.

V závěru videa budete svědky boss fightu se dvěma gigantickými monstry: Duggem Basherem a Diggem Smasherem. V této části se představí dvě zajímavosti. Nejprve defibrilační minihra, která vás po stisknutí několika tlačítek ve správném pořadí postaví po smrti zpátky na nohy s menším bonusem ke zdraví, a poté již zmíněná ikonická devastační zbraň, kterou proslavila série Doom. Její efekt v Rage 2 je ale prozatím cenzurovaný.

Obecně mě ukázka nabila pozitivní energií a Rage 2 mě s každým videem láká víc a víc. Kombinací zbraní a různých efektů bude zjevně víc než dost, grafika rozhodně neurazí a příběh snad nebude brzdit takhle dobře rozjetou akci. Také už se nemůžete dočkat, až si 14. května pořádně zastřílíte?

Nejnovější články