Realtime strategie Act of Aggression představuje Cartel, svou nejnáročnější frakci
zdroj: tisková zpráva

Realtime strategie Act of Aggression představuje Cartel, svou nejnáročnější frakci

25. 8. 2015 13:24 | Video | autor: Aleš Smutný |

Vydání RTS Act of Aggression se blíží, už jen týden a budeme se moci pustit do manévrování s jednotkami a těžení surovin. Eugene Systems proto představují svou třetí a poslední frakci, jíž je technologicky nejpokročilejší a na hraní nejnáročnější Cartel, žoldnéřská organizace, která se spoléhá na skvělou techniku a dostatek surovinových i finančních zdrojů.

Protože Cartel závisí na velkém přísunu hliníku, jednoho ze surovinových zdrojů a taktéž na penězích, z nichž platí své žoldnéře, bude třeba nalézt správný poměr expanze a těžby. Za dostatečné „krmení“ válečné mašinerie se vám ale Cartel ve svých technologických stromech (žoldnéři a Black Ops) odmění prototypy a experimentálními jednotkami, jako jsou třeba stealthované tanky, které pamětníkům musí evokovat Brotherhood of Nod.

Vaše jednotky budou moci samy vydělávat i tím, že zajmou nepřátele a následně nabídnou za výkupné. Ačkoliv jsou jejich kasárna drahá, produkují široké spektrum pěchoty, díky čemuž můžete reagovat na většinu situací. Zásobování obstarávají rychle helikoptéry – drony, které toho moc neunesou a jsou zranitelné, ale jsou rychlé a logicky je nezajímá terén.

Jak už bylo řečeno, Act of Aggression vyjde zanedlouho, přesněji řečeno 2. září a to na PC.

zdroj: Archiv

Nejnovější články