Realtime strategie Etherium nabídne i tahový mód à la Civilizace
zdroj: tisková zpráva

Realtime strategie Etherium nabídne i tahový mód à la Civilizace

13. 3. 2015 18:00 | Video | autor: Adam Homola |

Realtime strategie Etherium se může směle postavit po boku dalších, které nesází jen na klasické RTS mechanismy, ale nabízí i něco víc. Konkrétně tahový taktický mód, odehrávající se vysoko nad bojištěm - na galaktické mapě, kde vidíte všechny planety, flotily a můžete rozhodovat o budoucím dění hezky v klidu. Mód nese název Conquest a je hlavním tématem nového videa, které tvůrci ze studia Tindalos Interactive zveřejnili.

Conquest je nelineární mód, ve kterém můžete v tahovém režimu špehovat nepřátele, postupovat na technologickém stromu kupředu, můžete plánovat taktiku a budovat invazní flotily. Dojde taky na sabotáže nebo na plnohodnotné vojenské invaze na cizí planety a území. Jakmile ale někomu přiletíte na jeho píseček, přestává tahový klid a začíná klasická realtime strategie, kde už záleží i na vaší rychlosti.

zdroj: YouTube.com

Cokoliv, co v módu Conquest uděláte, bude mít přímý dopad na vaši armádu na povrchu planet, takže byste měli každý krok důkladně zvážit. Na galaktické mapě budete také sbírat suroviny, spravovat a rozšiřovat kolonie a budovat svoji armádu v jedné ze tří frakcí.

Etherium vyjde pro PC už 25. března.

Nejnovější články