Realtimovou strategii Battlefleet Gothic: Armada 2 rozšíří obří bitvy a sezónní akce
zdroj: tisková zpráva

Realtimovou strategii Battlefleet Gothic: Armada 2 rozšíří obří bitvy a sezónní akce

8. 2. 2019 7:34 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Nedávno vydaná RTS ze světa Warhammer 40 000 zdaleka neřekla své poslední slovo. Za dva týdny od vydání nasbírala Battlefleet Gothic Armada 2 příznivá hodnocení v recenzích (včetně té naší) a těší se i přízni hráčů, takže Tindalos Interactive nemají důvod přestat na ní pracovat. Místo zaslouženého volna chystají nové módy, rozšíření kompetitivní složky různými turnaji a žebříčky a velkou kampaň.

Battlefleet Gothic: Armada 2 nabízí dosud neviděné vesmírné bitvy z temného světa Warhammer 40 000, minulý týden ji už stihl rozšířit nový herní mód Battlegroups pro čtyři hráče s velkými flotilami, ve vyrovnané míře chaotický a zábavný zároveň.

Je to ale jen první novinka, kterou vývojáři pro tyhle strategické orgie chystají. Do budoucna chtějí vydat masivní kampaň a ještě masivnější mód s legendárními loděmi plný epických střetů více hráčů. Aby byly možnosti poměřování sil motivované reálnými výsledky, mají v plánu implementovat systém sezónních výzev a turnajů. Chystá se také vylepšení naloďovací mechaniky, která v této chvíli podle tvůrců nefunguje úplně dokonale.

zdroj: Archiv

Pracují také na zdokonalování a dodělání kooperace a na nových lodích, které budete moct zařadit do své vesmírné flotily, stejně jako na balancování jednotlivých jednotek, aby jednotlivé frakce dosahovaly ideálního poměru 50/50 u výher a proher. Momentálně si nejlépe vedou Asuryani, u paty žebříčku se krčí vesmírní mariňáci a imperiální námořnictvo.

Kompletní seznam změn z nejnovější aktualizace si můžete přečíst ve vývojářském blogu na Steamu. Plánovaný obsah nemá žádné konkrétní datum vydání, ale podle aktivity tvůrců se zdá, že se budou snažit dodat ho hráčům Battlefleet Gothic Armada 2 co nejdříve.

Nejnovější články