Retro GamesPlay: hrajeme klasickou bojovku Mortal Kombat
zdroj: tisková zpráva

Retro GamesPlay: hrajeme klasickou bojovku Mortal Kombat

1. 7. 2016 15:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Ne každá série z raných devadesátek se může hrdě pochlubit, že ještě stále žije ne ze své slavné minulosti, ale z aktivní současnosti. Mortal Kombat mezi ně patří. Poslední dva díly se hodně povedly, dobře se i prodávaly a Mortal Kombat tak ještě několik let života čeká. My se však v dalším retro gamesplayi podíváme, jak příběh této populární bojovkové série, která to dotáhla třeba i ke kultovnímu filmu, vlastně v roce 1992 začal.

Digitalizované postavy, spousta dnes už legračně vyhlížející krve, na tehdejší dobu brutální Fatality – makabrózní dokončovací pohyby, které staly poznávacím znakem série Mortal Kombat, a tvůrci se díl od dílu předhání v tom, jaké podivnější Fatality navrhnou a realizují. Takové jsou hlavní poznávací znaky celé série, které byly přítomné už v prvním dílu.

Fazónu prvního MK možná ve své době mírně kazil malý počet postav a obecně herních módů a obsahu, ale hráči si nestěžovali. Že vychází Mortal Kombat hry doposud, je toho důkaz. Pojďme se tedy podívat, jak obstojí jednička dneska. Zestárla s grácií, nebo už je spíš k smíchu?

Nejnovější články