Revenant zabil MMA fightera a stal se novým hrdinou Apexu
zdroj: tisková zpráva

Revenant zabil MMA fightera a stal se novým hrdinou Apexu

1. 2. 2020 14:52 | Video | autor: Patrik Hajda |

Skvělá reklamní kampaň studia Respawn Entertainment je konečně (tedy doufejme) u konce. Tvůrci nás nejprve namlsali na svalnatého zápasníka MMA, který se měl přidat k zástupu současných postav v Apex Legends už 4. února. Uvěřili jsme jim, ale oni ho z ničeho nic v živém vysílání tamějšího pořadu nechali zavraždit tajemným Revenantem. Ten konečně dostává vlastní představovačku a věřte mi, že byste mu nechtěli zkřížit cestu.

Revenant byl kdysi dávno člověkem. A jako člověk byl nejúspěšnějším nájemným zabijákem společnosti Mercenary Syndicate. Ale lidská forma mu zjevně přestala stačit a objednal si o něco lepší tělo u společnosti Hammond Robotics. Něco se ale zvrtlo a z Revenantovy lidské stránky zbyly jenom vzpomínky.

Jeho současná, čistě robotická podoba nejeví žádné emoce. Přijme zakázku za 10 milionů dolarů a je mu úplně jedno, když při zneškodnění svého cíle brutálně povraždí desítky stráží spolu s rodinnými příslušníky svého cíle.

zdroj: Gearbox

Revenant používá své tělo jako zbraň. Šikovné ruce dokáže přeměnit na ostré zbraně, sám sebe umí přehřát zjevně pro zvýšení výkonu svých výpadů, a dokonce se umí s pomocí kouře zneviditelnit a překvapit nepřátele ze zálohy.

A protože je to robot, nějaká kulka mezi lopatky ho zrovna nesloží. Revenant tedy bude novou postavou v Apex Legends a do hry dorazí už 4. února spolu se čtvrtou sezónou Assimilation. O té jsme psali více zde.

Nejnovější články