Revoluce s dvounohými i čtyřnohými parťáky v traileru na Far Cry 5
zdroj: tisková zpráva

Revoluce s dvounohými i čtyřnohými parťáky v traileru na Far Cry 5

15. 12. 2017 17:38 | Video | autor: Adam Homola |

Markeťáci v Ubisoftu jako by se chtěli svézt na aktuální vlně popularity filmu Star Wars: Poslední z Jediů a tak je nový trailer na Far Cry 5 plný odboje a jiskry, kterou je potřeba zažehnout. Tyhle dvě věci totiž momentálně najdete i v trailerech a samozřejmě ve filmu Poslední z Jediů. Nicméně zdá se, že Far Cry 5 už definitivně opustilo seriózní tón, kterým se hra prezentovala hned při svém oznámení. Od letošní E3 jedou vývojáři nevážný tón plný divoké akce, nevážné hudby a vůbec příslibu divočiny, kterou v takovéto podobě v mnoha hrách nenajdeme.

Aktuální trailer přitom jasně upozorňuje na fakt, že ve hře nebudete tak docela sami. Po boku můžete mít dvounohé i čtyřnohé parťáky, ale zároveň byste měli dávat pozor, co vlastně děláte. Úroveň „obtížnosti“ si totiž do jisté míry nastavujete sami.

Čím víc budete kopat do vosího hnízda, tím horší situace bude. Pokud naopak náboženské fanatiky necháte na pokoji a nebudete se jim montovat do řemesla, nechají vás být i oni. A pokud je budete zabíjet ve velkém stanete se jejich úhlavním nepřítelem.

zdroj: Archiv

Tahle dynamika by mohla s hratelností hezky zamávat a společně s virtuálními parťáky by mohla unavenou a několikrát viděnou formulku série hezky osvěžit. Jestli tomu tak skutečně bude uvidíme už za pár měsíců – 27. března, a to na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články