Rico se v novém dodatku k Just Cause 4 prohání na hoverboardu
zdroj: tisková zpráva

Rico se v novém dodatku k Just Cause 4 prohání na hoverboardu

12. 8. 2019 17:00 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Rico Rodriguez nejprve pracoval pro špionskou agenturu, protože podporovala demokracii svrháváním diktátorských režimů, jenomže pak začala být hamižná a shromažďovala pokročilé technologie a nerostné bohatství ve prospěch Spojených států. V nejnovějším přídavku pro Just Cause 4 s názvem Danger Rising jdou agenti Ricovi po krku a on se jim musí bránit. Třeba tím, že vyhodí do vzduchu pár helikoptér. Dává to smysl, ne?

Pokud ne, tak to vůbec nevadí – jsme přeci jen ve vesmíru Just Cause, kde je vaším jediným cílem rozpoutávat co nejšílenější chaos a destrukci. Pokud možno za doprovodu bláznivých vizuálních a zvukových efektů, ideálně explozí. Rico po padáku a wingsuitu kdesi schrastil hoverboard, který mu v Danger Rising propůjčí ještě větší svobodu pohybu.

V nově zveřejněném traileru se na svém létajícím kluzáku vydá prozkoumat nepřátelskou ponorku a elegantně se proplétá mezi raketami a nepřátelskou palbou. Občas si dokonce nemůže odpustit nějakou tu parádičku. Na nonšalantní backflip se čas najde vždycky.

zdroj: Archiv

Nový přídavek bude obsahovat osm nových misí spolu s pár silnějšími protivníky, kteří se stejně jako Rico dokážou hákem přitáhnout k nejrůznějším objektům a taky od svých šéfů (čtěte: americké vlády) dostali nějaké ty super silné hračky. Na oplátku se pan Rodriguez dostane k dalším novým vozítkům mimo svého prkna, pár zbraním a dostane i drona ovladatelného odstřelovačskou puškou.

Třetí přídavek, a zároveň poslední velký přídavek Danger Rising dorazí do Just Cause 4 29. srpna, a to na PC, PlayStationu 4 i Xboxu One.

Nejnovější články