Rogue Trooper Redux nevypadá na záběrech ze hry vůbec špatně
zdroj: tisková zpráva

Rogue Trooper Redux nevypadá na záběrech ze hry vůbec špatně

23. 6. 2017 11:05 | Video | autor: Patrik Hajda |

Akční střílečka Rogue Trooper z roku 2006 se připravuje na návrat v remasterované verzi. A pokud vůbec nevíte, co je Rogue Trooper zač, odkáži vás na naší tehdejší recenzi, ze které si hra odnesla krásnou osmičku. Nebo se rovnou podívejte na záběry z remasteru Rogue Trooper Redux, které pro vás připravili lidé z Tick Tock Games ve spolupráci s původními tvůrci z Rebellion.

Rogue Trooper je elitní, geneticky upravený, voják ze stejnojmenného komiksu, který jako jediný přeživší svého „druhu“ bojuje proti nepředstavitelné přesile nortských vojsk na planetě Nu Earth.

Jeho genetické mutace spočívají v schopnosti přežít ve zdejších nehostinných podmínkách, slušné síle v boji na blízko a možnosti vylepšovat své zbraně vědomím z padlých kolegů. Kromě toho jde o ryzí střílečku z pohledu třetí osoby se systémem krytí. A brzy dostane docela dost vyleštěný kabátek.

zdroj: Archiv

Byť se očividně nejedná o highend grafiku, nové textury a v některých případech i kompletně předělané modely, vypadají v porovnání s původní hrou opravdu dobře. Zvláště hlavnímu hrdinovi byla věnována opravdu nadstandardní péče a za jeho vzezření by se nemusela stydět žádná z her, které vyšly v posledních letech.

Dokonce i mimozemské prostředí planety doznalo značných změn. Předně už nejsou na každém kroku vidět polygony obrovských krystalů, přibyla spousta světelných efektů, vylepšené stíny, efekty kouře a výbuchů, cákance krve (jak té červené, tak i modré), ale nezapomnělo se ani na animace.

Zatím stále nevíme, kdy se remasterované verze Rogue Trooper Redux dočkáme. Záběry z hraní sice pocházejí z pre-beta verze hry, což značí jistý pokrok ve vývoji, ale bůhví, kdy byly pořízeny. Hra tak může být sotva za půlkou své cesty, nebo už naopak pomalu klepe na dveře. S jistotou můžeme mluvit pouze o platformách – hra vyjde pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Nejnovější články