Rozšíření Crimson Curse pro Gwent se připomíná zakrváceným trailerem
zdroj: tisková zpráva

Rozšíření Crimson Curse pro Gwent se připomíná zakrváceným trailerem

18. 3. 2019 13:33 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Gwent se na konci měsíce dočká své první velké expanze s novými kartičkami a zaměřením na frakci monster. To neznamená, že zbylé čtyři ostrouhají, ale že se tematika motá kolem upírů, krvavých úplňků a ostrých drápů i tesáků. Tlakové obvazy s sebou, jednou z nových mechanik je totiž krvácení. Po pomstě žízní především Dettlaff, kterého si můžete pamatovat z datadisku O víně a krvi ke třetímu Zaklínači.

Coby monstra můžete zaseknout tesáky do protihráčů a o cenné body je díky proudící krvi pravidelně obírat. Některé stvůry dokážou i přes primitivní mozky dokonce spolupracovat, což znamená hlubší rány, víc krve, delší hojení. A víc bodíků pro vás. Všechny ostatní frakce zase proti krvežíznivým stvůrám dostanou nové formy obrany. Mimo upírů hrají v dodatku prim hlavně dryády. A Toussaint.

zdroj: Archiv

Spolu s trailerem se na oficiálním Twitteru Gwentu objevilo taky množství nových karet i s popisky, co na herním poli způsobí. Kartičky si můžete prohlédnout v naší galerii. Gwent: Crimson Curse s více než stovkou nových karet vychází 28. března pro PC, Xbox One a PlayStation 4.

Nejnovější články