Rozšíření House of Wolves dodá do Destiny nový komunitní uzel a spoustu obsahu
zdroj: tisková zpráva

Rozšíření House of Wolves dodá do Destiny nový komunitní uzel a spoustu obsahu

11. 5. 2015 16:24 | Video | autor: Honza Konfršt |

Druhé velké rozšíření pro Destiny vychází příští týden v úterý, nastal tedy nejvyšší čas si shrnout, co hráče čeká a nemine. Nese název House of Wolves s sebou pochopitelně přinese nové příběhové mise a tedy rozšíření dějové složky tohoto MMO, do hry přibude taktéž jedna kooperativní Strike mise, trojice nových map pro kompetitivní multiplayer, jedna nová aktivita do arena módu hry (The Prison of Elders) a nový režim Elimination. Všechny tyto novinky si už ale můžete prohlédnout v novém, takřka 6 minut dlouhém traileru.

Příběh hry se bude odehrávat především v odlehlé oblasti Reef, kde se po předchozích událostech otevírají Guardianům brány. Tam se zároveň otevírá nový sociální hub hry podobný tomu, jakým je například Tower v základní hře. Autoři tímto krokem slibují nejen lákavé rozšíření univerza hry, ale také možnost vyprávět propracovanější příběh, za který byla původní hra ostatně často peskována.

Video představuje komentovaný pohled na to, co druhé rozšíření nabídne. Mezi novinky patří již například zmíněná trojice nových map pro Crucible. První se jmenuje Black Shield a odehrává se na Phobosu, následuje Thieve's Den zasazený na Venuši a konečně také mapa jménem Widow's Court, která se odehrává ve známých kulisách starého kontinentu naší domovské planety. Nová strike mise se jmenuje The Shadow Thief a odehrávat se bude na Měsíci. Cílem bude polapit jednoho kapitána Fallenů. Více vám prozradí již zmíněné video. Vývojáři v něm taktéž připomínají fakt, že postavy s hráči zůstanou a že House of Wolves je pouhým začátkem veliké ságy jménem Destiny. Expanze vyjde 19. května.

zdroj: Archiv

Nejnovější články