S T-800 si to v Terminator: Resistance nemůžete rozdat na férovku hned na začátku
zdroj: tisková zpráva

S T-800 si to v Terminator: Resistance nemůžete rozdat na férovku hned na začátku

4. 11. 2019 13:50 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Nový film s Terminátorem podle všeho není úplně hitem kin, na herním poli už se ale docela dlouho neoralo, což nadcházejícímu Terminator: Resistance hraje do karet. Stanete se Jacobem Riversem, jedním z členů hnutí odporu proti Skynetu pod vedením Johna Connora. Časově bude nová akční hra zasazená do doby 30 let po dni zúčtování z druhého filmu.

V nových trailerech se můžete blíže podívat na soubojový systém. Roboti jsou celkem imunní vůči obyčejné střelbě, budete tedy potřebovat zbraně obohacené o laserové paprsky. Pokud je zrovna nemáte, musíte se schovávat a plížit. V různých fázích hry bude potřeba uzpůsobit herní styl tomu, co je zrovna po ruce.

zdroj: Archiv

„Ze setkání s T-800 byste měli mít strach. Na začátku nemáte žádné plazmové zbraně, takže jim nemůžete ublížit. Jediný způsob je se jim vyhýbat nebo je nakrátko omráčit brokovnicí a rychle utéct. Ale situace se změní s tím, jak se Jacob v pozdějších fázích dostane k pokročilejším zbraním,“ říká producent studia Teyon, Piotr Latocha.

zdroj: Archiv

Rivers ve videu sestřeluje střílny i drony, ale taky ony lebkounské T-800. Zřejmě se jich bude moct zbavit i zkratem, elektrický nůž se minimálně v traileru tváří celkem efektivně. Podle tvůrců boj nebude zdaleka jedinou složkou nového Terminátora, soustředí se prý i na příběh a lehké RPG prvky. První mise vám představí ostatní přeživší, pro něž posléze budete moct plnit vedlejší mise a rozkrývat jejich osudy.

Terminator: Resistance od polského Teyonu vychází už za necelé dva týdny, 15. listopadu, na Steamu, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Nejnovější články