S úpravami vozů strávíte podle videa v Need for Speed hodiny
zdroj: tisková zpráva

S úpravami vozů strávíte podle videa v Need for Speed hodiny

29. 9. 2015 17:59 | Video | autor: Aleš Smutný |

Jakou barvu bude mít přední blatník? Kam přesně nastříkám tenhle tag? V jakém úhlu? A jaký vlastně ten blatník bude? Co bude pod kapotou? Co bude na kapotě? Stovky otázek budou trápit tvořivé hráče Need for Speed díky editoru automobilů, které se budou nacházet ve vaší garáži. Co všechno půjde měnit, modifikovat, vylepšovat, zdobit a kdoví, co ještě, vám předvede video, jež najdete uvnitř článku.

Jsem si celkem jistý, že pokud se někdo do modifikací svého vozu pustí opravdu s vervou, může s každým vozem strávit tolik času, kolik hráči RPG při tvorbě své postavy. Jen místo posazení obočí a tvaru kořene nosu budou řešit zabarvení zadních světel a volbu správného odpružení.

Nicméně, jak už zmiňovala mnohá předchozí videa, teoreticky se o tohle všechno nemusíte starat a věnujete se jiným součástem undergroundového závodění. Ale otázkou je, když už máte k ruce takový editor, odoláte možnosti ušít si virtuální vůz doslova na míru? Někteří z nás naleznou odpověď až ve chvíli, kdy si Need for Speed sami spustíte. Šanci dostanete 3. listopadu, kdy hra vychází na PS4 a Xbox One. PC verze pak vyjde na jaře roku 2016.

zdroj: Archiv

Nejnovější články