Satellite Reign, nástupce Syndicate, se představuje na videu
zdroj: tisková zpráva

Satellite Reign, nástupce Syndicate, se představuje na videu

14. 3. 2014 13:40 | Video | autor: Adam Homola |

Syndicate z roku 2012 dopadlo výrazně jinak, než by si přáli fanoušci původní hry. Naštěstí nežijeme v době před pěti lety, ale máme tady Kickstarter. Na něm se loni objevil a taky úspěšně zafinancoval vývoj Satellite Reign, duchovního nástupce původního Syndicate. A teď se vývojáři ze studia 5 Lives Studios po několika měsících vývoje pochlubili prvním videem přímo ze hry.

Jde sice jen o notně rozpracovanou pre-alfa verzi která má do finální podoby hodně daleko, ale představu o tom, co nás čeká, si z videa udělat už můžeme. Sami vývojáři na webu upozorňují že absolutně nic není hotové - uživatelské rozhraní, audio, zbraně a efekty jsou prý všechno jen tzv. placeholdery, které později nahradí jiné modely/zvuky/efekty, které se použijí v plné hře.

...

Satellite Reign je prý dokonce v tak nehotovém stavu, že nám zatím vývojáři nechtěji ukázat ani souboje. Můžeme se ale podívat na to, že jim to už nějak běží, šaty postav hezky vlají, auta poletují po silnicích a vše se tváří vážně pěkně. Hra běží na PCčku s druhou generací procesoru i5 a grafickou kartou Radeon 5970. Je to strohé, ale pokud se na video díváte jako na pre-alfa verzi hry, solidní potenciál mu upřít nejde.

Nejnovější články