Sci-fi akce Hyper Light Drifter po PC míří i na PS4 a PS Vita
zdroj: tisková zpráva

Sci-fi akce Hyper Light Drifter po PC míří i na PS4 a PS Vita

17. 3. 2014 13:30 | Video | autor: Aleš Smutný |

Dystopická sci-fi patří k těm herně nejoblíbenějším, ale ne vždy se to vezme za správný konec. Zrovna případ nezávislého projektu Hyper Light Drifter ale vypadá velmi nadějně. Před pár měsíci vám Adam psal o kickstarterovém projektu téhle hry, která v sobě má kombinovat něco ze Zeldy a něco z Diabla a něco unikátního. Hyper Light Drifter na Kickstarteru uspěl a nyní mohou tvůrci z Hearth Machine oznámit, že jejich přání vyjít i na PlayStation 4 a PS Vita bude naplněno.

S novým trailerem se předvádí neutěšený, poničený svět, jímž budete procházet a objevovat temná zákoutí a samozřejmě odrývat co se vlastně stalo. V cestě vám budou stát stovky nepřátel a boj s nimi má být nemilosrdný, rychlý, ale férový.

Cílem autorů je co největší ponoření se do herního světa, který bude prokreslen atmosférickým vyprávěním, jež bude využívat jak dialogů, tak jasných vizuálních vyjádření i propracovaného soundtracku. Nu a když se podíváte na trailer uvnitř článku, uvidíte, že ta atmosféra se titulu určitě nedá upřít. Dřív, než koncem tohoto roku Hyper Light Drifter nevyjde, ale v červnu by se mohla objevit beta pro vyvolené.

...

Nejnovější články