Sci-fi kooperace Anthem ukazuje endgame a plán obsahu po vydání
zdroj: tisková zpráva

Sci-fi kooperace Anthem ukazuje endgame a plán obsahu po vydání

7. 2. 2019 13:01 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Nová sci-fi střílečka od Bioware bude víc než na příběh zřejmě zaměřená na kooperaci jednotlivých hráčů v létajících oblecích Javelinech. Proto vývojáři vydali video soustředěné právě na obsah ke konci hry, kdy už budete mít svůj bojový oblek náležitě vytuněný. K nedávným betatestům Anthem hráči měli poměrně dost výhrad, snad se tedy tvůrcům podaří během dvou následujících týdnů odstranit ty nejotravnější mušky.

Zatím se můžete podívat na video z konce Anthem s obřím kamenným bossem. Kromě něj vám představí také systém kontraktů a Strongholdů (místní verze raidů), které budou hlavní herní náplní po dokončení příběhové linie. Krátce se mezi záběry také probírají možnosti přizpůsobení vašeho Javelina.

Bioware se hodlá držet aktuálního trendu her coby služeb, takže odhalil i plán dalšího obsahu, který Anthem obohatí po vydání. Půjde jak o příběhová DLC, která vás zavedou třeba do nových lokací, tak i o dodatečné výzvy a kousky vybavení.

zdroj: Archiv

Během března dorazí první akt z třídílného dodatku Echoes of Reality s novým druhem kataklyzmatu a Strongholdem. Kataklyzmata jsou ve světě Anthem časově omezené události, které zásadně mění ráz daného území, ať už jde o počasí, vlny zvlášť nebezpečných nepřátel, nebo záhady, jež musíte vyřešit. Druhý a třetí akt budou následovat během letošního roku.

Anthem vychází na PC, PlayStation 4 a Xbox One 22. února, pro předplatitele EA/Origin Access pak bude přístupná už od 15. února. EA počítá s tím, že do konce března se prodá něco mezi pěti až šesti miliony kopií. Ambiciózní!

Nejnovější články