Se zítřejším vydáním A Way Out nadchází čas plánovat kooperační útěk z vězení
zdroj: tisková zpráva

Se zítřejším vydáním A Way Out nadchází čas plánovat kooperační útěk z vězení

22. 3. 2018 15:51 | Video | autor: Václav Pecháček |

Cesta ven vede skrz přátelství, sami se moc daleko nedostanete. To je heslo A Way Out, čistě kooperativní akční adventury, kterou zkrátka musíte hrát spolu s kamarádem. Pro Patrika – a jistě nejen pro něj – jde o jednu z nejočekávanějších her letošního roku, a se zítřejším datem vydání velmi brzo vyjde najevo, zda je zájem oprávněný. Mezitím se můžete mrknout na launch trailer, v němž oba hlavní hrdinové utíkají, ujíždějí a padají s padákem i bez padáku.

Nemáte jinou možnost než se na svého parťáka absolutně spolehnout. Ať už se octnete v kůži Lea nebo Vincenta, často dojde na situace, kdy budete odkázaní jenom na kolegu. Třeba vás někdo polapí a kámoš vás musí osvobodit, nebo šplháte po provaze, který drží váš anděl strážný. Stačí jedna chyba kterékoli strany a je zaděláno na průšvih a taky na docela dost legrace, když na sebe budete vzájemně ukazovat prsty a obviňovat se z doslova kriminální neschopnosti.

zdroj: Archiv

A Way Out si můžete koupit na PlayStation 4, Xbox One i PC, přičemž na počítačích je třeba využít obchod Origin. Za standardní verzi zaplatíte 30 eur, a je tu jeden sympatický dodatek. Při hraní online vám stačí jediná verze hry, takže k sobě pak můžete přizvat kohokoli, kdo hru nevlastní, stejně jako kdybyste s kamarádem hráli na gauči.

Nejnovější články