Sea of Thieves nabídne „nekonečný“ generátor pirátů
zdroj: tisková zpráva

Sea of Thieves nabídne „nekonečný“ generátor pirátů

3. 3. 2018 15:10 | Video | autor: Adam Homola |

Pirátské online dobrodružství Sea of Thieves chce nabídnou hodně volnosti nejen na moři, ale už na samotném začátku při vytváření postavy. Vývojáři z Rare zapracovali na systému IPG (Infinite Pirate Generator), skrze který se můžete dostat k hromadě unikátních pirátů různých tvarů, velikostí i barev.

Cílem systému IPG je mít široké a robustní možnosti tvorby a úpravy piráta bez toho, aby na vás hra vychrlila tuny ukazatelů, boxíků, posuvníků, tabulek a podobných věcí. V přiloženém videu popisují tvůrci také jejich vlastní systém oblečení a vrstev.

O to všechno se stará technologie, která řeší adaptaci jednotlivých kusů oblečení na všechny různé typy a tvary těl. Pochopitelně se můžete vybavit i dřevěnou nohou či hákem na ruce, bez čehož by nebyla žádná pirátská hra kompletní.

Vizuálně upravovat si lze i samotnou loď a nepřátele tak strašit nebo mást. Klidně si můžete vyladit loď po všech směrech, nebo si naopak nahodit staré otrhané plachty a tvářit se jako chudí začátečníci. Nepřátelé vás v takovém případě mohou podcenit a vy můžete jen překvapit.

zdroj: Archiv

Sea of Thieves dorazí tento měsíc, konkrétně 20. března, a to pouze na PC (Windows 10) a Xbox One.

Nejnovější články