Sébastien Loeb Rally EVO sešlápla plyn a vyjela na pulty obchodů
zdroj: tisková zpráva

Sébastien Loeb Rally EVO sešlápla plyn a vyjela na pulty obchodů

29. 1. 2016 16:52 | Video | autor: Adam Homola |

Závodní rally Sébastien Loeb Rally EVO od studia Milestone se počínaje dnešním dnem dostala na pulty obchodů. Fanoušci rally závodů tak mají zase po čase co hrát a to na PC, PlayStationu 4 i Xboxu One. Vývojáři k vydání dodávají, že by chtěli mít ze hry nový kvalitativní standard pro všechny budoucí rally hry, minimálně pro ty ze své produkce.

Sébastien Loeb Rally EVO těží z možnosti vývojářů konzultovat s titulním devítinásobným světovým šampionem v rally závodech. Tvůrci vyzdvihují, že díky tomu mohli přinést autentické zpracování přes 300 km tratí z reálných lokací, kterými jsou například Monako, Švédsko, Mexiko, Austrálie, Finsko, nebo Francie. Tam se projedete v 58 autech, ať už aktuálního roku výroby či až ze šedesátých let minulého století.

Vývojáři připravili také patch hned na první den vydání, tak případně nezapomeňte hru updatovat. Vylepšuje totiž zásadní herní systémy jako je například řazení, přilnavost, aerodynamika, tlumiče, rozložení hmotnosti vozidel, umělou inteligenci a také obecné ovládá všech aut.

zdroj: Archiv

Nejnovější články