Sedm minut z kampaně Batman: Arkham Knight se zaměřuje na Batmobil a Poison Ivy
zdroj: tisková zpráva

Sedm minut z kampaně Batman: Arkham Knight se zaměřuje na Batmobil a Poison Ivy

28. 5. 2015 16:35 | Video | autor: Aleš Smutný |

Nové video z Batman: Arkham Knight se roztáhlo na víc než sedm minut, během nichž stihne velmi rychle ukázat některé herní mechaniky a ztepilou postavu Poison Ivy, která by měla něco dělat se svými kožními problémy. Pokud se bojíte spoilerů, vězte, že z tohoto hlediska nejde o nijak kritický trailer, protože než se stihne Batman prolétnout, projet a promlátit skrz pár lidí a tanků a Poison Ivy protáhnout a ukázat nohy, už je konec. Pokud by vám video nestačilo, mrkněte se i na nové obrázky.

Samotná hratelnost působí velmi familierně, tedy samozřejmě až do chvíle, kdy dojde na bitvu mezi Batmobilem a skupinkou tanků útočící Milice Arkham Knighta. Víc, než nějaké zběsilé poletování po silnicích ovšem bitva připomíná velmi složitý tanec, kdy s Batmobilem popojíždíte v krátkých sekvencích, abyste se vyhnuli znázorněným střelám a následně opětujete palbu, stále za popojíždění, na víceméně statické tanky.

Souboje jsou rámcově ve stejné podobě, jak už jsme si u Arkham série navykli a stejně tak dabing je uchu lahodící. Mise je zjevně ze samotného začátku hry, kdy se Gotham teprve ocitá pod útokem a Batman zjišťuje, co přesně Scarecrow naplánoval. I z těchto pár minut ale je cítit, že Gotham dýchá tou správnou atmosférou a tenhle Batmanův návrat by se mohl (a měl) vydařit. Uvidíme 23. června, kdy hra vychází na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články