Šest minut z Walking Dead: Michonne ukazuje, že se Telltale drží své šablony
zdroj: tisková zpráva

Šest minut z Walking Dead: Michonne ukazuje, že se Telltale drží své šablony

15. 2. 2016 16:03 | Video | autor: Honza Konfršt |

Telltale Games brzy vydají první epizodu The Walking Dead - Michonne, příběhového off-spinu jejich populární herní adaptace stejnojmenného komiksu (a seriálu). První epizoda s názvem In Too Deep vyjde 23. února a vy se můžete podívat na úvodních šest minut, v nichž se představí dva hlavní motivy hry – boj hrdinky s vlastní minulostí i s hordami živých mrtvých.

Michonne se z komiksové předlohy na nějakou dobu vytratila a hra bude zpracovávat to, co dělala během své absence. Jde tak vlastně o docela důležitý kanonický materiál, alespoň pro fanoušky předlohy.

Michonne je tentokrát ozbrojená mačetou (protože o svůj ikonický meč přišla) a dle hlavního artworku si opět snaží ochočí páreček zombií a přitom bojuje s démony minulosti. Dlouhodobé přežívání v zombie apokalypse prostě není vhodné pro vaší psychiku.

Jinak si můžete na videu všimnou, že Telltale dle očekávání neopouští svou zajetou linii hratelnosti. Čekají vás tedy sekvence, kdy se jen koukáte, které přeruší akční pasáže v podobě QTE. Těch si v podání Michonne asi užijete více, než obyčejně, vzhledem k její nátuře a schopnostem.

zdroj: Archiv

Nejnovější články