Sestavu hrdinů v Quake Champions rozšíří starý dobrý Ranger
zdroj: tisková zpráva

Sestavu hrdinů v Quake Champions rozšíří starý dobrý Ranger

4. 5. 2017 14:17 | Video | autor: Václav Pecháček |

Hrdina je znovuzrozen! Ranger, vesmírný mariňák z původního Quake, který se objevil i v Quake III Arena, si konečně prostřílel cestu do uzavřené bety multiplayerové střílečky Quake Champions. Přináší s sebou mrštnost, obratnost, nikdy nekončící výbuchy a nevyčerpatelnou zásobárnu drsných hlášek, nad nimiž někomu srdce zaplesá nostalgií a jinému radostí, že 90. léta jsou už definitivně pryč.

Stejně jako ostatní hrdinové, i Ranger disponuje jednou aktivní a jednou pasivní schopností. Tou první je Dire Orb, věcička s širokou škálou možných využití. Primární funkcí je teleportace. Ranger vypálí orb, ten někam dopadne a za chviličku se tam zjeví i jeho majitel. To se dá využít defenzivně pro útěk z boje, ofenzivně pro rychlý přesun do střetu na blízko, nebo třeba takticky pro přístup na jinak nedosažitelná místa na mapě. A malý bonus – pokud orb prostě vystřelíte a pak se k němu neteleportujete, po chvíli dojde k výbuchu, kterým můžete odpravit pár nepozorných nepřátel.

Pasivní schopností je trefně pojmenovaná Son of a Gun. Ta snižuje poškození způsobené sebou samým o 20 %. Co to v praxi znamená? Samozřejmě to, že kolem sebe můžete vesele metat výbušniny s vědomím, že vaši nepřátelé pravděpodobně zemřou dřív než vy. A také díky tomu můžete lépe skákat tím, že přímo pod sebe vypálíte raketometem.

zdroj: Vlastní

Pokud vás pohled na skákajícího, hláškujícího a masakrujícího Rangera konečně přesvědčil o tom, že si Quake Champions chcete vyzkoušet, do uzavřené bety se můžete registrovat na oficiálních stránkách.

Nejnovější články