Seven: The Days Long Gone nabízí široký arzenál od pušek až po obouruční sekyry
zdroj: tisková zpráva

Seven: The Days Long Gone nabízí široký arzenál od pušek až po obouruční sekyry

29. 11. 2017 10:16 | Video | autor: Václav Pecháček |

Seven: The Days Long Gone se na rozdíl od svého hlavního hrdiny, zloděje Teriela, rozhodně neblíží tiše a nenápadně. Naopak, své nadcházející vydání 1. prosince oznamuje sérií trailerů, které mají k tomuhle stealth RPG přitáhnout co největší pozornost. Je tedy vlastně odpovídající, že nejnovější video se věnuje tomu, co nastane, když si vás někdo všimne – totiž bojování.

Teriel se sice vyznačuje především schopností zůstat neviděn a nepoznán, ale když jde do tuhého, umí být i zlý. Je to expert ve využívání dvojice dýk, s nimiž zasazuje bleskurychlé zásahy. Poradí si i s kopím, které udrží nepřátele dál od těla. A sedne mu i obří sekyra, jíž lze snadno prorážet nepřátelské blokování.

Hlavní hrdina pochopitelně umí sám blokovat a následně přejít do protiútoku, ale pokud se necítíte na boj muže proti muži, jsou zde i jiné varianty. Střelné zbraně (například futuristické plasmové pušky – nezapomeňte, že Seven se navzdory středověkému kabátku odehrává v postapokalyptickém světě), pak miny, granáty, které můžete odrážet od zdí, hračky, co si sami vyrobíte… je toho dost a dost.

zdroj: Vlastní

Na další metody, jak si vyřídit účty s dotěrnými strážemi, prý máte přijít sami experimentováním. Celkem užitečně zní například probodávání na zem sražených nepřátel, a i ve víru boje můžete využít některé plíživé prvky a třeba někoho píchnout do zad. V pátek uvidíme, jak to celé funguje dohromady a zda se bývalým vývojářům zaklínačské série podařilo natrefit na další zlatou žílu.

Nejnovější články