Severní vítr do War Thunder přivál ray tracing a švédská letadla
zdroj: tisková zpráva

Severní vítr do War Thunder přivál ray tracing a švédská letadla

19. 12. 2019 13:45 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Válečná free-to-play akce War Thunder se s updatem 1.95 Northern Wind vydává do Skandinávie. Gaijin Entertainment ke stávající nabídce přidává nový švédský letecký technologický strom, dvojici vozidel a námořní mapy inspirované severskými státy. Spolu s nimi přichází také realističtější nasvícení scén díky podpoře ray tracingu, fyzicky správná simulace jisker a technologie HDR.

Nové válečné stroje dostanou i další národy, jihoafrická strana se kupříkladu dočká svého prvního bojového vozidla Rooikat Mk.1D, Němcům byl zase přihrán těžký křižník Admiral Graf Spee známý také jako „kapesní bitevní loď“ s dvojicí trojitých 283mm věží.

Švédský letecký strom začíná jednoduchým předválečným stíhacím letounem J6B Jaktfalken II ze Svenska Aero AB a vede až k proudovým stíhacím strojům J32B Lansen od Saabu z 50. let. Dvojice švédských vozidel (tank Strv 103 a samohybné dělo SAV 20.12.48) jsou pouze prvními předzvěstmi budoucí sestavy, která do War Thunderu přijde s dalšími velkými updaty.

zdroj: Archiv

Co se grafických vylepšení týká, ray tracing si můžete zapnout jak na Xboxu One, tak na PC, kde ho podporují nejen karty GeForce RTX, ale na střední detaily i všechny s DirectX 11. Díky tomu bude osvětlení přirozenější a odpovídat denní době a počasí, zároveň reflektuje exploze a ničení objektů.

Úplný seznam novinek a změn naleznete na oficiálních stránkách War Thunderu anebo si update Northern Wind můžete rovnou vyzkoušet.

Nejnovější články